30 Kasım 2011 Çarşamba

Ürün incelemesi huawei u8800 ideos x5




         Huawei, telefon ve akıllı telefon piyasasına yeni atılan bir cep telefonu ve modem firmasıdır.Bu ismi ülkemizde Turkcell tarafından tanıdık .Turkcell kullandığı birçok ürünü Huawai firmasına yaptırmaktadır.Bunlardan bir taneside en son olarak piyasaya sürdükleri T20 multimedia telefonudur.
Huawei yüksek performanslı ve uygun fiyatlı telefon yaparak türkiye mobil piyasasına hızlı bir giriş yaptı .Bugün sizlere Huawei u8800 ideos x5  tanıtıcam.


  Şık bir tasarıma sahip olan X5 3.8" capasitive bir ekrana sahiptir.Bu ekran 480x800 pixel çözünürlüğe sahiptir ve gayet tatmin edici bir görüntü vermektedir.
Ürün adroid 2.2 ile gelmektedir ve 2.3 versiyonuna upgrade edilebilir .800 MHz Scorpion işlemci ile gayet hızlı çalışmaktadır.



     İnce bir yapıya sahip olan x5'in sağ tarafında herhangi bir tuş bulunmamaktadır.Sol tarafında ise ses açıp kapamaya yarayan tuşlar bulunmaktadır. 




   x5 modeli 5 MP bir kameraya sahiptir.Kamereanın yanında led bir flash bulunmaktadır.Kamera performansı tatmin edici sonuçlar vermemektedir .

Telefonun üst kısmında 3.5mm kulaklık girişi bulunmaktadır . Onun hemen yanında açma/kapama tuşu vardır.


Ürün Li-Po 1500 mAh pil ile gelmektedir.Fotoğrafdada gözüktüü gibi pili çıkartmadan sim kart çıkartılamamasına rağmen micro SD kart için bu söz konusu değildir.Dahili hafızası 2gb ve 4 gb olan telefonun hafızasını micro SD kart ile 32 gb'a kadar yükseltmek mümkündür.


Genel özelliklere gelince;



  Telefonun piyasadaki fiyatı 560 ile 600 tl arasında olup fiyat /performansı tavan yapmış bir donanımdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder