25 Kasım 2011 Cuma

2.Nesil İntel Core İ7 Mobile İşlemciler..

                   Dizüstü bilgisayarlar için 2. Nesil Intel® Core™ i7 mobil işlemciler, HD, 3B, çoklu işlem veya çoklu ortam gibi her tür işiniz için üstün uyarlanabilir hız ve yanıt süresi sağlayan ideal bir seçenektir.

                 2. Nesil Intel Core i7 mobil işlemcilerde yerleşik olarak bulunan Intel® Turbo Boost Technology 2.0 , işlemci hızını ayarlayarak gerektiği anda size daha fazla performans sunar. Ek grafik donanımı gerektirmeden zengin grafik özellikleri sunan 2. Nesil Intel Core i7 mobil işlemci, göz alıcı akıllı performans elde etmeniz için idealdir.

                
                4 yollu ve 8 yollu çoklu işlem özelliğini içeren Intel® Hyper-Threading Technology (Intel® HT Technology)Δ işlemcinin her çekirdeğinin aynı anda iki görev üzerinde çalışmasını sağlar. 2. Nesil Intel Core i7 mobil işlemcilerin performansı ve büyük önbellek boyutu, çoklu işlemlerin üstesinden ustalıkla gelen işlemcinin yanıt süresini daha da kısaltır.

ÖZELLİKLER VE AVANTAJLAR

2. Nesil Intel Core i7 mobil işlemcilerde aşağıdaki özellikler yerleşik olarak bulunur:
  • Intel® Turbo Boost Teknolojisi 2.0 - belirtilen sınırların altında çalışırken ek termal ve güç kapasitesinden yararlanarak işlemci hızını dinamik olarak artırır.
  • Intel® HT TechnologyΔ - işlemcinizdeki her çekirdeğin aynı anda iki görev üzerinde çalışmasını sağlar.
  • Intel® HD Grafikleri 3000 - ek grafik donanımı gerektirmeden normal oyun deneyimi için yerleşik performans sunar.
  • Intel® Quick Sync Video - videoları düzenlemenizi ve paylaşmanızı kolaylaştırır.
Özelliklerinin Pdf versiyonunu http://www.intel.com/content/www/us/en/processors/core/2nd-gen-core-for-consumer-mobile-computing-brief.html adresinden indirebilirsiniz.






    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder